CURADLE PAMETNI INKUBATOR PRO 160

Odražava mišljenja veterinara iz koncepta proizvoda
Curadle Smart Pet Incubator ICU je izvezen u više od 10 zemalja širom svijeta, uključujući medicinske napredne zemlje poput SAD-a, UK, Austrije, Japana, itd., potpuno je drugačiji od ostalih kopiranih na odjelu za inkubaciju kavezi.

 

Automatska kontrola i podešavanja temperature, vlažnosti (Nezavisni sistem vlažnosti, koji je jednostavan za korišćenje i upravljanje)
Odvajanje temperature poda i vazduha, odlična izolacija i dvostruka struktura, čini unutrašnju temperaturu veoma preciznom.

 

Kontrola i podešavanje koncentracije ugljen-dioksida
Komorom se može bezbedno i efikasno upravljati sa automatskim ventilacionim sistemom. Elektronski kontroler veštačke inteligencije pametno kontroliše unutrašnje okruženje.

 

Ručni pristup za jednostavnu obradu
Ručni pristup omogućava tretman kućnih ljubimaca iznutra bez otvaranja cijelog prozora. Okretanjem ručni pristup se djelomično otvara, a zatim se može koristiti kao ventilacijski otvor.

 

Stub postolja i napajanje vanjskih uređaja
Stub postolja za jednostavnu instalaciju perifernih uređaja, sa ugrađenom utičnicom za napajanje vanjskih uređaja. Opciono: možete instalirati dodatne periferne uređaje sa EX-POLE-om.

Prozor od kaljenog stakla i brava vrata jednim dodirom
. Prozor od kaljenog stakla pomaže da se lako provjeri stanje pacijenta, a brava na vratima je osigurana koju ljubimac ne može otvoriti iznutra.

 

Komora od nehrđajućeg čelika i posuda za otpad
Nehrđajuća komora za povećanje izdržljivosti, a posuda za urin dizajnirana da se skupi na jednom mjestu pomaže u praktičnom upravljanju sanitacijom.

 

Clean Air-filter
Ugrađeni filter uklanja prašinu i nečistoće. Može se koristiti nekoliko puta sa gustim filterskim materijalom i lako se čisti vodom.

 

Unutrašnje svetlo, IR, UV-C lampa
Ugrađene su 3 različite vrste lampi, LED lampa je za osvetljavanje unutra, infracrvena lampa za grejanje i takođe UV-C lampa za dezinfekciju. Brzo dugme na početnom ekranu za jednostavnu kontrolu tri vrste lampe.

 

Veliki LCD ekran, sa brzim tasterima i višejezičnim opcijama
. Ekran osetljiv na dodir za opcije menija lake za korišćenje pruža optimalno podešavanje okruženja u skladu sa zdravstvenim stanjem pacijenta.
* Podržano 9 jezika (engleski, njemački, španski, portugalski, ruski, korejski, kineski, japanski, arapski)

 

Postavke vremena tretmana i funkcija alarma Funkcija
tajmera vam omogućava da postavite alarme kao što su vrijeme tretmana i vrijeme uzimanja lijeka. Također u slučaju abnormalnosti uređaja (visoka temperatura, visoka koncentracija CO²) oglašava alarm kako bi vas obavijestio o statusu.

 

Kako postaviti Curadle
instalaciju primjenjivu zajedno sa Curadle Pet Brooder

Karakteristike:

  • Kontrola temperature: Maksimalno 50 °C
  • Vanjska temperatura: Optimalna 20-25 °C
  • Kontrola vlažnosti: Maks. 70%
  • Vlažnost na otvorenom: maksimalno 60%
  • Kontrola koncentracije CO2: Maks. 4000ppm
  • Snaga: 110-120V 60H
  • Vanjske dimenzije: 916 x 532 x 768 mm (ŠxDxV)
  • Unutrašnje dimenzije: 692 x 470 x 494 mm (ŠxDxV)
  • Kapacitet: 160 litara
  • Neto težina: 56 kg