CURADLE SMART INKUBATOR PRO PLUS 160

Curadle Smart Pet Incubator ICU je izvezen u više od 10 zemalja širom svijeta, uključujući medicinske napredne zemlje poput SAD-a, UK, Austrije, Japana, itd., potpuno se razlikuje od drugih kaveza kopiranih na ICU.

 

Odvajanje podne i temperature vazduha, odlična izolacija i dvostruka struktura, čine unutrašnju temperaturu veoma preciznom. Funkcija hlađenja poda pruža pacijentima životinjama hladnu temperaturu bez potrebe za dodatnim protokom zraka.

 

Komora za kiseonik pod visokim pritiskom omogućava bezbedno i efikasno stvaranje pritiska sa automatskim ventilacionim sistemom. (Kontrolira do 40% koncentracije kisika) Elektronski kontroler umjetne inteligencije pametno kontrolira unutrašnje okruženje.

 

Ručni pristup omogućava tretman kućnih ljubimaca iznutra bez otvaranja cijelog prozora. Okretanjem ručnog pristupa se djelomično otvara, a zatim se može koristiti kao ventilacijski otvor.

 

Stalak za jednostavnu instalaciju perifernih uređaja, sa ugrađenom utičnicom za napajanje eksternih uređaja. Opciono: možete instalirati dodatne periferne uređaje sa EX-POLE-om.

 

Prozor od kaljenog stakla pomaže da se lako provjeri stanje pacijenta, a osigurana je brava na vratima koja ljubimac ne može otvoriti iznutra.

Komora od nerđajućeg čelika za povećanje izdržljivosti i ladica za urin dizajnirana da se skupi na jednom mjestu pomaže u praktičnom upravljanju sanitacijom.

 

 

Ugrađeni filter uklanja prašinu i nečistoće. Može se koristiti nekoliko puta sa gustim filterskim materijalom i lako se čisti vodom.

 

Ugrađene su 3 različite vrste lampi, LED lampa je za osvetljavanje unutra, infracrvena lampa za grejanje i takođe UV-C lampa za dezinfekciju. Brzo dugme na početnom ekranu za jednostavnu kontrolu tri vrste lampe.

 

Ekran osetljiv na dodir za opcije menija lake za korišćenje omogućava optimalno podešavanje okruženja u skladu sa zdravstvenim stanjem pacijenta.
* Podržano 9 jezika (engleski, njemački, španski, portugalski, ruski, korejski, kineski, japanski, arapski)

 

Postavke vremena tretmana i funkcija alarma: Funkcija
tajmera vam omogućava da postavite alarme kao što su vrijeme tretmana i vrijeme uzimanja lijeka. Također u slučaju abnormalnosti uređaja (visoka temperatura, visoka koncentracija CO²) oglašava se alarmom kako bi vas obavijestio o statusu.

Karakteristike:

  • Kontrola temperature: Maksimalno 50 °C
  • Vanjska temperatura: Optimalna 20-25 °C
  • Kontrola vlažnosti: Maks. 70%
  • Vlažnost na otvorenom: maksimalno 60%
  • Kontrola koncentracije CO2: Maks. 4000ppm
  • Snaga: 110-120V 60H
  • Vanjske dimenzije: 916 x 532 x 768 mm (ŠxDxV)
  • Unutrašnje dimenzije: 692 x 470 x 494 mm (ŠxDxV)
  • Kapacitet: 160 litara
  • Neto težina: 56 kg