PHILIPS LUMIFY COLOR DOPPLER ULTRAZVUK

Vaša Lumify kupovina uključuje više od vašeg ručnog ultrazvuka, to je cijeli ekosistem posvećen da vam pomogne u pružanju nevjerovatne njege.

 

Nevjerojatan kvalitet slike
Naši prijenosni ultrazvučni pretvarači i aplikacija uključuju decenije stručnosti i inovacija u ultrazvučnom snimanju kako bi vam pomogli da donosite brze, utemeljene odluke.

Bezbednost i šifrovanje
podataka Lumify je kompatibilan sa najnovijim sistemima za šifrovanje i bezbednost podataka i može da bude usklađen sa pravilima bezbednosti podataka preduzeća. Pročitajte dokument Lumify System and Data Security za više informacija.

Jednostavno dijeljenje i obavljanje više zadataka
Lako se povežite sa PACS-om za pacijente ili dijelite slike, video i bilješke sa kolegama sa svog ručnog ultrazvučnog uređaja putem e-pošte ili zajedničke mreže. Platforma zasnovana na aplikaciji omogućava širu upotrebu vašeg kompatibilnog uređaja ili pametnog telefona, kao što je pretraživanje interneta.

Ažuriranja vašeg tableta u realnom vremenu
Budite u toku sa automatskim ažuriranjima aplikacija, koja uključuju uvođenje novih funkcija čim se razviju.

Stalna podrška
Stranica za podršku Lumify-a sadrži često postavljana pitanja i dokumente o proizvodima za odgovore na sva vaša pitanja. Takođe, korisnici Lumifyja imaju direktan pristup Philips izuzetnoj korisničkoj službi.

 

Otkrijte prvo na svijetu zaista integrirano rješenje za tele-ultrazvuk – Lumify s Reacts 
Live komunikacijama podržava bolju, značajniju saradnju, posebno u trenutku kada je to potrebno. Istražite kako Lumify s integriranom Reacts sposobnošću okuplja profesionalce, mjesta i pacijente kako bi napravili stvarnu razliku.

Mobilni ultrazvuk zasnovan na aplikaciji, spreman kada ste.
Uz Lumify, visokokvalitetni prijenosni ultrazvuk dostupan je gotovo svuda. Samo kupite ili se pretplatite, preuzmite aplikaciju Lumify, uključite sondu i spremni ste. Upoznajte pacijente na mjestu pružanja njege, postavite bržu dijagnozu i pružite njegu kad god je to potrebno.

 

1- Preuzmite aplikaciju
Robusna aplikacija Lumify dostupna je na kompatibilnim Android pametnim uređajima putem Google Play trgovine.

2- Povežite Lumify sondu
Naša inovacija u prijenosnom ultrazvuku dolazi do vašeg kompatibilnog uređaja putem jednostavne USB veze.

3- Započnite skeniranje
Sada možete brzo započeti skeniranje uz kvalitet slike Philips sa svog kompatibilnog pametnog uređaja.