ENDOSKOPSKI TORANJ

Endoskopski toranj, koji omogućava sve vrste zahvata od najkraćih endoskopskih pregleda do najnovijih neinvazivnih interventnih hirurških zahvata, sastoji se od najsavremenijih endoskopskih sistema i laparoskopskih uređaja. Otoskopija, rinoskopija, artroskopija, gastroskopija, laparoskopski OVH itd. Omogućava ljekaru da lako izvede sve dijagnostičke laparoskopije.

 

Medicinski monitor
Pruža dijagnostičke slike odlične rezolucije. Iako ubrzava brze aplikacije za snimanje istovremeno sa pregledom, povećava uspjeh primjene u intervencijama kao što je biopsija. Dok najnovija tehnologija i slike u boji povećavaju šanse za ispravnu dijagnozu, pruža mogućnost upoznavanja rodbine pacijenta sa bolešću i obogaćuje izvještaj o dijagnozi.

Procesor i izvor svjetlosti
Omogućava kreiranje slika koje zadovoljavaju najviše standarde u pogledu svjetline i kontrasta, zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji obrade slike. Pruža naprednu tehnologiju snimanja u realnom vremenu bez kašnjenja i endoskopsku dijagnozu i liječenje. Nudi izvanredne slike zahvaljujući svojim superiornim funkcijama kao što su struktura i naglašavanje boja, automatska kontrola svjetla, zaštita od zamućenja. Stvara oštre slike sa većim kontrastom finih krvnih sudova i površinskih slojeva sluzokože koristeći svjetlo kratke talasne dužine, dok koristi bijelo svjetlo za prikaz objekata u prirodnim bojama uz izbor ksenon i LED izvora svjetlosti.

Aparat za vaskularno zaptivanje i kauterizaciju Uređaj
za zatvaranje krvnih sudova, koji se može koristiti i kao bipolarni i monopolarni kauter, pruža mogućnost primene u nekoliko sekundi, čime se skraćuje vreme hirurških intervencija. Dakle, smanjuje vrijeme anestezije pacijenta i povećava učinak liječnika.

Prijenosni izvor svjetlosti
Omogućava jednostavnu upotrebu u direktnim skopskim pregledima. Sistem čini nezamjenjivim dijelom vaših rutinskih pregleda (otoskopija, rinoskopija) jer se lako može prenijeti u svaki dio klinike.

Opseg
Postoji mnogo opsega i višestrukih mogućnosti upotrebe, kao što su gastroskopija, kolonoskopija i bronhoskopija, koje ostavljamo vašim željama tokom naših preliminarnih intervjua u skladu sa smjerom upotrebe vašeg kliničkog pregleda.

Teleskopi i portovi
Teleskopi odgovarajuće veličine i prečnika za vašu skalu operativne intervencije, portovi i aparati pogodni za ove teleskope, kao i paketi proizvoda (artroskopija, ovariohisterektomija, itd.) pripremljeni su da zadovolje sve vaše potrebe.

CO2 Insufflator
Pružajući prijenos plina ugljičnog dioksida do tjelesnih šupljina, omogućava stvaranje područja slike u intervencijama. Iz tog razloga, upotreba plina ugljičnog dioksida smanjuje pojavu boli kod pacijenata zbog postoperativne upotrebe plina.

Noseći sto (kolica)
Sa svojim sistemom utičnica i prekidača, čuva kliniku od gužve kablova i štiti uređaje od fluktuacija električne struje. Zahvaljujući svom kompaktnom izgledu „sve u jednom“, on dodaje vizuelnu lepotu najsavremenijem dijagnostičkom sistemu. Zahvaljujući fioci za tastaturu i zadnjim poklopcima, sprečava nered, štedi klinički prostor i ne zahteva dodatne troškove kao što su police i ormarići. Dok njegovi točkovi koji se mogu zaključati obezbeđuju jednostavnu primenu, nudi vam mobilnost koju želite tokom pomeranja za položaj pacijenta i preferencija lekara.