EVET SOFTWARE

 • 2012. godine osnovali smo naš softver E-vet uzimajući u obzir smjernice našeg iskustva u oblasti veterine. Naš cilj nije bio da poslujemo, već da radimo dobar posao.
  2013. godine pripremili smo prvi klinički program za stočarske veterinarske ambulante. Danas više od 400 klinika rado koristi ovaj program.
  U 2014. pripremili smo naš E-vet Pro program napisan na 4 jezika za klinike, poliklinike i bolnice. Trenutno postoji preko 120 najaktivnijih klinika i bolnica turskog E-vet Pro Gold programa, našeg E-vet Pro univerzitetskog programa koji se koristi na 12 univerziteta.
  U 2016. godini razvili smo naš web baziran E-vet Smart program za našu ambulantu za kućne ljubimce i veterinarske klinike za goveda. Trenutno ima preko 600 aktivnih korisnika E-vet Smart programa.
  U 2017. godini razvili smo našu mobilnu aplikaciju SmartVet Digital Vaccine Report i trenutno ima preko 100.000 aktivnih korisnika.
  Privredna i industrijska komora Antalije ”ATSO 2017 godina inovacija” organizovana u okviru DATAVET programa u kategoriji ”procesne inovacije” bila je 1. godina.

  Do danas smo razvili 12 različitih softverskih programa. I nikada se nismo uhvatili u koštac sa našim programima, jer znamo da što se softver više mijenja, to više ostaje isti.

   

  Molimo kliknite ovdje za web stranicu E-vet Software.