BCF EASI-SCAN VETERINARSKI ULTRAZVUK

Easi-Scan bovine ultrazvučni aparat čini vašu dijagnozu bržom i preciznijom od drugih metoda detekcije. Easi-Scan Lite vam daje najviše prednosti Easi-Scan po nižoj cijeni. To je lakši način za određivanje plodnosti i trudnoće. Dizajnirali smo Easi-Scan da bude izdržljiv, lagan i prenosiv.

 

AKTUELNOSTI EASI-SCAN LITE:

• Brže provjere zdravlja stada
• Preciznije i brže određivanje od drugih metoda otkrivanja trudnoće
• Manje opterećenje za tijelo od ručne palpacije i drugih ultrazvuka
• Nosite ga gdje god idete
• Easi-Scan ide u korak s vašim brzim tempom – nema zaostajanja slike
• Odaberite uređaj za gledanje koji vam najbolje odgovara
• Ostanite sigurni čuvajući periferni vid
• Uštedite vrijeme bez potrebe za popravkom

Više…

Easi-Scan Lite je jeftinija verzija Easi-Scan-a sa većinom istih prednosti. To je ultrazvučni aparat za goveda koji čini vašu dijagnozu bržom i preciznijom od drugih metoda detekcije. To je lakši način za određivanje plodnosti i trudnoće.

Postoje četiri glavne razlike između Easi-Scan i Easi-Scan Lite. Easi-Scan ima drugačiju sondu, predefinisanje fetalnog spola, Bluetooth mogućnost i možete pohraniti slike. Određivanje trudnoće i starosti fetusa lako se vrši uz Easi-Scan Lite.

Da li ste ikada dobili dobar udarac od krave jer niste mogli da vidite svoju okolinu sa drugim ultrazvukom? Uz BUG (BCF Universal Goggle) možete zadržati svoj periferni vid i pomoći da izbjegnete te dosadne modrice. BUG vam omogućava da vidite ultrazvučnu sliku direktno ispred vaših očiju. Sve što trebate je vaš ultrazvučni aparat, BUG ultrazvučne naočale i životinja i tada ste spremni za skeniranje.

Dizajnirali smo Easi-Scan Lite da bude izdržljiv, lagan i prenosiv. Jednostavan je za korištenje sa samo 4 gumba i 3 načina rada. Krećete se brže bez ikakvih zbunjujućih dugmadi koja vam pomažu da brže obavite posao.

Easi-Scan sonda pruža dobar kvalitet slike sa svojih 80 elemenata. Omogućava vam da brže postavite dijagnozu uz jasnu sliku. Velika brzina kadrova također vam omogućava da pomjerate sondu brže bez kašnjenja slike.

Dizajniran za uslove na farmi, ovaj lagani ultrazvučni aparat za goveda ide kamo god idete. Od čiste klinike, do štale ili njive pokrivene stajnjakom i do crijeva za čišćenje. Nakon svega toga, sutradan je ponovo spreman.

Ovaj ultrazvučni aparat se nosi oko struka smanjujući opterećenje na vašem tijelu, tako da ste i vi spremni. Koristite uvod i još više ćete smanjiti naprezanje ramena.